Administrativní podpora pro Marketingový a dotační management - elektromobilita (DPP/DPČ)

Lokalita: 

Praha, CZ České Budějovice, CZ

 

Společnost E.ON Energie, a.s. v Česku dodává elektřinu a plyn více než milionu zákazníků. Zásobujeme domácnosti i velké výrobní podniky, malé obce i velká města. Díky tomu jsme druhým největším dodavatelem na tuzemském trhu. Navíc celá čtvrtina elektřiny, kterou nakupujeme, pochází z obnovitelných zdrojů. Pro své zákazníky realizujeme také řadu chytrých řešení v oblasti Customer Solutions, jako jsou fotovoltaika, tepelná technika nebo elektromobilita.

 

Naše oddělení Strategie a Inovací se věnuje vývoji nových produktů a technických řešení. Aktuálně hledáme nového kolegu nebo kolegyni, který/á nám pomůže s administrací a marketingem projektu v oblasti elektromobility.

 

Co u nás budete dělat?

 

  • Vaší agendou bude elektromobilita. Budete odpovědní za dvě činnosti v rámci našeho strategického projektu, který je podpořen evropskou dotací. 
  • Marketing: Svěříme vám návrh marketingového pokrytí mezinárodního projektu v oblasti elektromobility. Budete tak mít zodpovědnost za komunikaci strategického projektu konsorcia několika významných středoevropských společností. 
  • Administrace dotace: Vaším průběžným úkolem bude také shromažďovat podklady o postupu projektu za účelem vykazování v programu Interreg. 
  • Mezinárodní spolupráce: Projekt realizujeme v úzké kooperaci s několika mezinárodními společnostmi v regionu střední Evropy. Budete proto v častém kontaktu online, zejména s našimi slovenskými kolegy v ZSE, ale také fyzicky s dalšími společnostmi v sousedních zemích ČR. 

Co by měl splňovat ideální kandidát?

 

Dokonalost k vašim vlastnostem patřit nemusí, ale bez některých kvalit se neobejdeme… 

  

  • studujete vysokou školu ekonomického zaměření 
  • máte talent pro marketing, nebo máte doložitelnou praxi v marketingu 
  • anglicky dokážete komunikovat alespoň na úrovni B2 
  • nevadí Vám cestovat v rámci služebních cest (sousední země ČR, Maďarsko) 

  

Budeme nadšeni, pokud… 

  

  • máte doložitelnou praxi s administrací dotací 
  • jste dynamická a komunikativní osobnost a týmový hráč  
  • je transformace energetiky vaším koníčkem - aktivně se zajímáte o dění v energetice na české i globální úrovni 
  • máte přehled o technologických trendech a inovacích  

 

ID pozice: 231979 
Datum nástupu: dle domluvy  
 


Zaujala vás tato pracovní pozice a přemýšlíte, kam poslat životopis?
Stačí kliknout na modré políčko Přihlásit se a vytvořit si online přihlášku v naší databázi. Ozveme se vám co nejdříve! Pokud máte nějaké dotazy, můžete se obrátit na: Bartoňová Štěpánka
 tel. 703 467 657.

 

Ve společnosti E.ON si zakládáme na férových podmínkách, příjemném pracovním prostředí, respektu a důvěře.

 

E.ON je mezinárodní energetická společnost v soukromém vlastnictví. Našich 75 000 kolegů ve 15 zemích každodenně spolupracuje na technických inovacích, které usnadňují životy našim zákazníkům. Jsme první velkou energetickou společností, která se intenzivně soustředí na budoucnost energie prostřednictvím energetických sítí, energie z obnovitelných zdrojů a řešení pro zákazníka.  

Navštivte nás zde

# více o nás